Μάρεϊ: «Νιώθω τέλεια, μπορεί να παίξω στο Wimbledon»

Μάρεϊ: «Νιώθω τέλεια, μπορεί να παίξω στο Wimbledon»

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης από την ενεργό δράση, ο Βρετανός τενίστας δηλώνει ότι πλέον δεν πονάει και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Wimbledon!

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αντι Μάρεϊ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, προκαλώντας θλίψη στους θαυμαστές του, αλλά και σε ολόκληρη την τενιστική κοινότητα.

Ο Βρετανός εμφανώς απογοητευμένος ανέφερε ότι δεν αντέχει άλλο τους πόντους. «Ο πόνος δεν με αφήνει να παίξω όσο θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τον αγώνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει και πλέον ο Βρετανός δηλώνει ότι δεν πονάει και είναι σε θέση να αγωνιστεί! Μάλιστα, όπως ανέφερε στους «Times» του Λονδίνου, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει στο ερχόμενο Wimbledon.

«Θα έλεγα ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξω μονά στη χορτάρινη σεζόν. Τα διπλά είναι πιο σίγουρα. Αυτό που είχα πει τον Ιανουάριο είναι πως αν δεν ένιωθα καλά, θα προσπαθούσα να παίξω μονά στο Wimbledon και μετά θα σταματούσα το τένις. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να δω πως εξελίσσεται ο τραυματισμός και να δω αν είναι εφικτό να παίξω και μονά. Μόλις ξεκίνησα να κινούμαι ελεύθερα και θα χρειαστεί να προπονηθώ για 3 εβδομάδες, πριν το Queen’s. Δεν υπάρχει χρόνος και γι’αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρος για τα μονά», ανέφερε ο Άντι Μάρεϊ.

Παράλληλα, δήλωσε πως το τελευταίο καιρό παίζει γκολφ, χωρίς να νιώθει πόνους «Θα χρειαστεί να δω πως θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα για το αν μπορώ να αγωνιστώ στα μονά. Μέχρι τώρα πάει πολύ καλά. Παίζω πολύ γκολφ. Δεν νιώθω πόνο περπατώντας στις τρύπες και εκτελώντας swings. Όταν είμαι στο γήπεδο και παίζω τένις, νιώθω τέλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ