Φέντερερ: «Κάθε τουρνουά μπορεί να είναι το τελευταίο μου»

Φέντερερ: «Κάθε τουρνουά μπορεί να είναι το τελευταίο μου»

Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης Ρότζερ Φέντερερ σχολίασε την επιστροφή του στο Roland Garros και τόνισε ότι κάθε τουρνουά μπορεί να είναι και το τελευταίο

Ο Ελβετός τενίστας επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στο Roland Garros και δήλωσε «πεινασμένος» να αγωνιστεί για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά!

Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου εάν αυτό θα είναι το τελευταίο του τουρνουά απάντησε «διπλωματικά»:

«Σε αυτό το σημείο κάθε τουρνουά μπορεί να είναι και το τελευταίο μου. Αυτό είναι το γεγονός. Σίγουρα δεν παίζω στο Παρίσι φέτος πιστεύοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου φορά

Έχω την ίδια όρεξη όπως πριν 10 χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει για εμένα. Έχω προσδοκίες, αλλά το σημαντικότερο για εμένα είναι να κερδίσω μερικούς παίκτες για να φτάσω 2η εβδομάδα».

Στην τελευταία του συμμετοχή το 2015 έφτασε έως τα προημιτελικά, ενώ το πρώτο Grand Slam της χρονιάς στη Μελβούρνη, τον Ιανουάριο του 2019, είχε φτάσει στους «16» όπου τον απέκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ