Ο δρόμος του Τσιτσιπά για την κορυφή του Ρολάν Γκαρός

Ο δρόμος του Τσιτσιπά για την κορυφή του Ρολάν Γκαρός

Ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Μαξιμιλιάν Μάρτερερ – Αναλυτικά τα διασταυρώματα και οι πιθανοί αντίπαλοί του μέχρι τον τελικό.

Μετά την Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή (26/5).

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έπαιξε σπουδαίο τένις και έφτασε μέχρι τον τελικό στην Μαδρίτη, τα ημιτελικά στη Ρώμη και κατέκτησε το τρόπαιο στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μαξιμιλιάν Μάρτερερ.

Ο Γερμανός τενίστας, Νο 110 στην παγκόσμια κατάταξη, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως στο χώμα. Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τέτοιους αντιπάλους και είναι ξεκάθαρα το φαβορί για τη νίκη – πρόκριση.

Αν ο 20χρονος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ούγκο Ντέλιεν – Πράσνες Γκουνεσβάραν, ενώ στον 3ο γύρο είναι πολύ πιθανό να παίξει με τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφόε. Στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τους Μάριν Τσίλιτς και Σταν Βαβρίνκα, ενώ αν καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά, είναι πάρα πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει για μια ακόμα φορά φέτος τον Ρότζερ Φέντερερ.

Από εκεί και πέρα, αν περάσει όλους τους γύρους και φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, όπως είχε κάνει στην αρχή της σεζόν στο Αυστραλιανό Οπεν, θα βρεθεί αντιμέτωπος πιθανότατα με τον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ, με τον οποίο κοντραρίστηκε σε Μαδρίτη και Ρώμη. Αντίθετα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στην άλλη πλευρά του ταμπλό.

Δείτε το κομμάτι του ταμπλό που βρίσκεται ο Τσιτσιπάς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ