Το match point του Τσιτσιπά απέναντι στον Ντέλιεν (vid)

Το match point του Τσιτσιπά απέναντι στον Ντέλιεν (vid)

Δείτε σε βίντεο τον πόντο που έδωσε τη νίκη στον Στέφανο Τσιτσιπά στον αγώνα με τον Βολιβιανό και μαζί την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ανέβει επίπεδο και το απέδειξε περίτρανα και στον αγώνα με τον Ούγκο Ντέλιεν για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελληνας τενίστας βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ από τον Βολιβιανό, αλλά δεν αγχώθηκε, παρέμεινε σοβαρός, έδειξε χαρακτήρα και με 3-1 σετ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του χωμάτινου Γκραντ Σλαμ που διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο 20χρονος ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο του και στο τέλος πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση στους «32» του γαλλικού Οπεν. Μια σπουδαία επιτυχία για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος έγινε ο τρίτος Ελληνας που περνάει στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Δείτε σε βίντεο τον πόντο που έδωσε τη νίκη στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τους πανηγυρισμούς του Ελληνα τενίστα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα – Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ