Συγκλονιστική στιγμή: Η υπόκλιση α λα… σαμουράι του Ντελ Πότρο στον ηττημένο Νισιόκα (vid)

Συγκλονιστική στιγμή: Η υπόκλιση α λα… σαμουράι του Ντελ Πότρο στον ηττημένο Νισιόκα (vid)

Ο Αργεντινός τενίστας επικράτησε με 3-2 σετ του Ιάπωνα και μετά το τέλος του αγώνα υποκλίθηκε μπροστά στον αντίπαλό του, αναγνωρίζοντας την σπουδαία του προσπάθεια.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα πέντε σετ και διήρκησε 3 ώρες και 46 λεπτά, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο επικράτησε του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα με 3-2 σετ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Οι δύο τενίστες έδωσαν μια πολύ μεγάλη μάχη και χάρισαν πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο Simonne-Mathieu, με τον κόσμο να χαρίζει το απλόχερο χειροκρότημά του τόσο στον πανύψηλο Αργεντινό όσο και στον Ασιάτη τενίστα.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο Ντελ Πότρο υποκλίθηκε στο μεγαλείο του αντιπάλου του, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έφτασε μια ανάσα από μια σπουδαία νίκη. Ο πύργος του Τάντιλ μετά τη χειραψία με τον chair umpire, πέρασε στην άλλη πλευρά του κορτ, πλησίασε τον αντίπαλό του και υποκλίθηκε μπροστά του, όπως κάνουν οι σαμουράι.

Μια πανέμορφη κίνηση από τον Ντελ Πότρο, που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπο. Μια υπόκλιση στον Ιάπωνα, που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και παραλίγο να αποκλείσει το Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης. Η εμπειρία και η ποιότητα του Αργεντινού, ωστόσο, «μίλησαν» στα κρίσιμα σημεία και τον βοήθησαν να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του γαλλικού όπεν.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ