Τσιτσιπάς: «Δεν έπαιξα καλά, είχα καιρό να κλάψω μετά από αγώνα…»

Τσιτσιπάς: «Δεν έπαιξα καλά, είχα καιρό να κλάψω μετά από αγώνα…»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη μεγάλη μάχη με τον Στάνισλας Βαβρίνικα - Τι είπε για την οριακή μπαλιά του Ελβετού στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Απογοητευμένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα από τον Στάνισλας Βαβρίνκα (3-2 σετ), με τον Ελληνα τενίστα στη συνέντευξη Τύπου να τα βάζει με τον εαυτό του για πολλά αβίαστα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της 5άωρης μάχης.

«Ήμουν τόσο κοντά, τόσο κοντά. Του έδωσα την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει, τόσα μπρέικ πόιντς. Τόσα μπρέικ πόιντς… Δεν έπαιξα. Περίμενα κάποιον άλλο να παίξει για μένα. Εγώ δεν έπαιξα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα, ήταν τόσο πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, που ξέσπασε σε κλάματα: «Αισθάνομαι εξαντλημένος. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος. Έχει περάσει καιρός από τότε που έκλαψα μετά από ματς, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ ψυχολογικά. Θα προσπαθήσω να μάθω από αυτή την ήττα».

Οσον αφορά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, στην οποία ο Στέφανος αρχικά έδειξε ότι το μπαλάκι ήταν άουτ, μετά το backhand slice του Βαβρίνκα, αλλά ο chair umpire είχε διαφορετική άποψη και έδωσε τον πόντο στον Ελβετό, ο Τσιτσιπάς με καθαρή ματιά πλέον, απάντησε ξεκάθαρα: «Η μπάλα ήταν μέσα». Ερωτηθείς για το αν χρειάζεται να τοποθετηθεί hawk-eye στο χώμα, απάντησε: «ναι, χρειάζεται hawkeye και στο χώμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ