Ρολάν Γκαρός: Στα ημιτελικά με επίδειξη δύναμης η Κόντα

Ρολάν Γκαρός: Στα ημιτελικά με επίδειξη δύναμης η Κόντα

Η Βρετανίδα επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ της Σλόαν Στέφενς και έγινε η πρώτη τενίστρια που προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού όπεν.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός πανηγύρισε η Γιοχάνα Κόντα.

Η τενίστρια από την Μεγάλη Βρετανία επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-4) της Σλόαν Στέφενς και «σφράγισε» το εισιτήριό της για την τελική 4άδα του γαλλικού όπεν. Η 28άχρονη κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα την Αμερικανίδα να βγάλει τα… φαρμακερά της χτυπήματα και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι η Κόντα είχε τους υπερδιπλάσιους winners από την Στέφενς. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 έναντι μόλις 12 της Αμερικανίδας, ενώ είχε 13 αβίαστα λάθη έναντι 14 της αντιπάλου της.

Η Βρετανίδα έγινε η πρώτη τενίστρια που παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης και πλέον περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Μαρκέτα Βοντρούσοβα – Πέτρα Μάρτιτς.

Αυτός θα είναι ο 3ος ημιτελικός Grand Slam για την Κόντα, αλλά ο πρώτος στο Παρίσι. Πλέον, απέχει ένα βήμα από τον πρώτο τελικό σε Grand Slam διοργάνωση, αλλά και δύο βήματα από τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ