Ρολάν Γκαρός: Τους κάνει… πλάκα ο Τζόκοβιτς!

Ρολάν Γκαρός: Τους κάνει… πλάκα ο Τζόκοβιτς!

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιεμ.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού Ρολάν Γκαρός βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να ξεπερνάει σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-2) και να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του γαλλικού όπεν.

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης έπαιξε εκπληκτικό τένις κατά διαστήματα και έκανε… πλάκα απέναντι στον Γερμανό, ο οποίος πρόβαλλε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ. Ο Σάσα Ζβέρεφ προηγήθηκε με μπρέικ 4-2, αλλά ο Τζόκοβιτς δεν τα παράτησε.

Ο «Νόλε» γύρισε το σετ και με 7-5 έκανε το 1-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στα άλλα δύο σετ ο Σέρβος κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, έσπασε με ευκολία το σερβίς του αντιπάλου του και με 6-2, 6-2 έκανε το 3-0, σφραγίζοντας την πρόκριση. Αυτή ήταν η 9η Σέρβου σε ημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός, αλλά και η 35η σε επίπεδο Grand Slam, ενώ προέρχεται από τις κατακτήσεις των Γουίμπλεντον (2018), US Open (2018) και Αυστραλιανού Οπεν (2019).

Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιεμ, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ρώσου Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Αυστριακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να γίνει μια σπουδαία μάχη. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής και θα ξεκινήσει αμέσως μετά την τιτανομαχία Ράφαελ Ναδάλ – Ρότζερ Φέντερερ, που είναι προγραμματισμένη για τις 13:50 ώρα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ