Ο δρόμος του Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χερτογκενμπός

Ο δρόμος του Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χερτογκενμπός

Ο Ελληνας τενίστας περνάει bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Νίκολας Τζάρι – Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοί του.

Το Ρολάν Γκαρός ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής με τον τελικό ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Ντομινίκ Τιεμ, με τους κορυφαίους τενίστες να αφήνουν σιγά σιγά πίσω τους τα χωμάτινα κορτ και να επικεντρώνονται στη grass season.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως ενημερωθήκατε από το «10», την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Χερτογκενμπός της Ολλανδίας. Ένα τουρνουά, που ανήκει στην κατηγορία ATP 250 και στο οποίο Τσιτσιπάς θα μπει ως το Νο. 1.

Ο Ελληνας τενίστας θα περάσει bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσει τον Νίκολας Τζάρι. Ο Χιλιανός παίζει με παίκτη από τα προκριματικά και είναι το φαβορί για την πρόκριση και το «ματσάρισμα» με τον Τσιτσιπά.

Στα προημιτελικά ο Στέφανος λογικά θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ, ενώ στα ημιτελικά έναν εκ των Άλεξ Ντε Μινόρ ή Φράνσις Τιαφόε. Από την άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Μπόρνα Τσόριτς και Φερνάντο Βερδάσκο, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ