Νότιγχαμ: Η Γουότσον στον δρόμο της Σάκκαρη

Νότιγχαμ: Η Γουότσον στον δρόμο της Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο της αγώνα στην grass season και συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Νότιγχαμ, θα αντιμετωπίσει την Χέδερ Ουότσον.

Στο Nature Valley Open που θα πραγματοποιηθεί στο Νότιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας θα λάβει μέρος τις επόμενες μέρες η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια μπαίνει στην grass season με ένα πολύ δυνατό τουρνουά, έχοντας ως στόχο την κατάκτησή του.

Αλλωστε, ξεκινάει την περιπέτειά της από το Νο.4 του ταμπλό. Στον πρώτο γύρο η κλήρωση την φέρνει αντιμέτωπη με την επικίνδυνη Χέδερ Γουότσον, την οποία αντιμετώπισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός. Η Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει με 2-1 σετ και είχε περάσει στον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης, όπου τελικά ηττήθηκε από την Βάρβαρα Λεπτσένκο.

Η Μαρία είναι το φαβορί για τη νίκη και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στο δεύτερο γύρο θα αγωνιστεί είτε με την Ιβάνα Γιόροβιτς είτε με κάποια τενίστρια από τα προκριματικά.

Στα προημιτελικά ο δρόμος της Σάκκαρη διασταυρώνεται με το δρόμο της Κινέζας Σουάι Ζανγκ, ενώ στα ημιτελικά είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία. Από εκεί και πέρα, στην άλλη πλευρά του ταμπλό κυριαρχούν οι Ντόνα Βέκιτς, Γιούλα Πουτίντσεβα, Αϊλα Τομιάνοβιτς, αλλά και η Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ