Χερτογκενμπός: Ο Τζάρι στον δρόμο του Τσιτσιπά

Χερτογκενμπός: Ο Τζάρι στον δρόμο του Τσιτσιπά

Ο Χιλιανός τενίστας επικράτησε του 17χρονου Γιάνικ Σίνερ με 2-0 σετ (7-6 [4], 6-3) και στον δεύτερο γύρο του Libema Open θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο του Libema Open, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Χερτογκενμπός της Ολλανδίας έμαθε το μεσημέρι της Τρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αντίπαλος του Ελληνα τενίστα στην grass season θα είναι ο Νικολά Τζάρι, ο οποίος στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης επικράτησε του 17χρονου Γιάνικ Σίνερ με 2-0 σετ (7-6 [4], 6-3), σε μόλις 1 ώρα και 21 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Ιταλός μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, αλλά στη συνέχεια ο Χιλιάνος τενίστας ισορρόπησε το ματς, ισοφάρισε και κατάφερε να το πάρει στο τάι μπρέικ με 7-4.

Στο δεύτερο σετ ο Νίκολα Τζάρι, Νο. 60 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε μπρέικ σε κομβικό σημείο και με 6-3 πήρε τη νίκη – πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Τζάρι και Τσιτσιπάς θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Στέφανο να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Εάν ο Στέφανος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στα προημιτελικά ο Στέφανος λογικά θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ, ενώ στα ημιτελικά έναν εκ των Άλεξ Ντε Μινόρ ή Φράνσις Τιαφόε. Από την άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Μπόρνα Τσόριτς και Φερνάντο Βερδάσκο, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ