Ο Τσιτσιπάς έγινε… πίνακας ζωγραφικής! (vid)

Ο Τσιτσιπάς έγινε… πίνακας ζωγραφικής! (vid)

Ο Ελληνας τενίστας παρευρέθηκε στην τελετή λήξης των μαθημάτων στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου, όπου μία μικρή τενίστρια του έκανε δώρο έναν πίνακα που ζωγράφισε εμπνευσμένη από τις επιτυχίες του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήκει στην ελίτ του παγκοσμίου τένις και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά το τένις.

Ο 20χρονος βρίσκεται στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης και μέσα από τις σπουδαίες επιτυχίες του έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.  Ο νεαρός τενίστας χθες βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του Πάτρικ Μουράτογλου, όπου έλαβε μέρος στην τελετή λήξης των μαθημάτων τένις για τη σεζόν 2018/2019.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένα μικρό κοριτσάκι τον πλησίασε και του έδωσε έναν πίνακα ζωγραφικής, που είχε φτιάξει εμπνευσμένη από τις επιτυχίες του!  Με το γαλανόλευκο χρώμα να κυριαρχεί και τη φιγούρα του Τσιτσιπά να βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Ο Ελληνας τενίστας συγκινήθηκε από την πολύ ωραία πράξη της μικρής τενίστριας, η οποία μαθαίνει τα μυστικά του τένις στην ακαδημία του Μουράτογλου. Εκεί, όπου συχνά πυκνά προπονείται και ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει συνεργασία με τον σπουδαίο προπονητή.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ