Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για Σάκκαρη

Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 από την Τζένιφερ Μπράντι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Στα προημιτελικά ολοκλήρωσε την περιπέτειά της στο τουρνουά που διεξάγεται στο Νότιγχαμ η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια το βράδυ της Παρασκευής γνώρισε την ήττα από την Τζένιφερ Μπράντι με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Το Νο.33 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο. 4 του ταμπλό, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως είχε κάνει στα δύο πρώτα παιχνίδια με Γουότσον και Γιόβοβιτς και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της υψηλόσωμης Αμερικανίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι με τη Μπράντι, όπως τα δύο προηγούμενα, δεν έγιναν στα εξωτερικά κορτ, που είναι καλυμμένα με γρασίδι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αλλά σε indoor και σε συνθήκες hard court.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 4-1, αλλά η Μπράντι αντέδρασε και παίρνοντας τα 6 από τα επόμενα 7 γκέιμ έκανε το 7-5 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ η Αμερικανίδα βρήκε αμέσως μπρέικ, προηγήθηκε με 5-2 και με 6-3 έκανε το 2-0.

Η 23χρονη θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το Γουίμπλεντον με το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ, όπου μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι Ναόμι Οσάκα, Ελίνα Σβιτόλινα, Αρίνα Σαμπαλένκα και η πρωταθλήτρια στο Ρολάν Γκαρός, Ασλεϊ Μπάρτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ