Γεμάτος… αγκάθια ο δρόμος του Τσιτσιπά στο Queen’s Championships

Γεμάτος… αγκάθια ο δρόμος του Τσιτσιπά στο Queen’s Championships

Δύσκολο έργο θα έχει ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο.1 της Μεγάλης Βρετανίας, Κάιλ Εντμουντ.

Με το… αριστερό μπήκε στη grass season ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα στον πρώτο αγώνα που έδωσε για φέτος στο γρασίδι. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Νικολάς Τζάρι στον δεύτερο γύρο του Libema Open και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στο ολλανδικό όπεν.

Πλέον, αφήνει πίσω του την αναμέτρηση με τον Χιλιανό και κατ’ επέκταση το τουρνουά στο Χερτογκενμπος και προετοιμάζεται για το ιστορικό Queen’s Championships, που διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο. Το Σάββατο μάλιστα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, με την τύχη να γυρίζει την πλάτη στον Στέφανο και να του φέρνει αντίπαλο στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης το Νο.1 της Μεγάλης Βρετανίας, Κάιλ Εντμουντ.

O Τσιτσιπάς θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Εντμουντ, ωστόσο, θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο γρασίδι για τη φετινή σεζόν. Αν τα καταφέρει, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Τζέρεμι Σάρντι – Μίκαηλ Κουκούσκιν.

Στα προημιτελικά, καλός εχόντων των πραγμάτων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Φέλιξ Οζιέρ – Αλιασίμ, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στο γρασίδι και πριν από λίγες ώρες προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη.

Στα ημιτελικά πιθανοί αντίπαλοι του 20χρονος είναι είτε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο είτε ο Μίλος Ράονιτς, με τον Αργεντινό στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ. Από την άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Σταν Βαβρίνκα, Κέβιν Αντερσον, Ντανιήλ Μεντβέντεφ και Μάριν Τσίλιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ