Η «μάχη» της ρακέτας: Οσάκα, Σάκκαρη και στη μέση ο Τσιτσιπάς! (pics+vids)

Η «μάχη» της ρακέτας: Οσάκα, Σάκκαρη και στη μέση ο Τσιτσιπάς! (pics+vids)

Το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Οσάκα στον πρώτο γύρο του Μπέρμιγχαμ έχει και εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον, με τον Τσιτσιπά να αποτελεί το μήλον της έριδος - Το φλερτ της Γιαπωνέζας με τον Ελληνα τενίστα, οι μπηχτές της Ασιάτισσας και ο θαυμασμός του Στέφανου για τα μάτια της Μαρίας!

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του τουρνουά που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας. Οι δύο τενίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπες για τρίτη φορά, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Η Μαρία είχε κερδίσει το 2018 στο Σινσινάτι με 2-0 σετ, ενώ η Γιαπωνέζα είχε κερδίσει την ίδια χρονιά στο Ιντιαν Γουέλς με 2-1 σετ.

Το παιχνίδι αναμένεται επίσης με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για εξωαγωνιστικούς λόγους, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αποτελεί τον κοινό παρονομαστή των δύο αθλητριών! Πως εμπλέκεται ο 20χρονος τενίστας στη μεγάλη μάχη της Σάκκαρη με την Οσάκα;

Η Γιαπωνέζα μετά το «μπαμ» που έκανε ο «Τσιτσιφάστ» στο Αυστραλιανό Οπεν, άρχισε να στέλνει δημόσια μηνύματα στον Ελληνα τενίστα, ο οποίος ωστόσο δεν… τρελάθηκε με την προοπτική να γνωρίσει καλύτερα την Ασιάτισσα. Περισσότερο την αγνοούσε παρά της έδινε σημασία, με αποτέλεσμα η Ναόμι Οσάκα να περάσει στην… αντεπίθεση! Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν η Γιαπωνέζα αποθέωσε δημόσια τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη σπουδαία του νίκη απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ. «Είδα τον Τσιτσιπά να κερδίζει τον Federer και είπα ουάου. Έβλεπα τον Στέφανο, αλλά και τον Τιαφόε. Ήρθαν εδώ και κέρδισαν δυο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ήθελα να το κάνω και γω αυτό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι δύο τους αντάλλαζαν συνεχώς μηνύματα στα social media, με την Νάομι να προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή του Στέφανου. Ως που μια μέρα έκανε το… λάθος και χλεύασε δημόσια τον Τσιτσιπά, για την αγάπη του στο youtube και τα βίντεο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία με έναν που έχει στο στόματα του μια κάμερα για vlogs και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μπαίνει στο court για έναν Grand Slam τελικό με αυτό στο στόμα του για να έχει ποιοτικό υλικό για το vlog του» και ο Στέφανος απάντησε αμέσως: «Πότε έχω παίξει σε τελικό;». Ο διάλογος συνεχίστηκε με το Νο1 στον κόσμο να γράφει: «Κύριε Τσιτσιπά, καμία φορά πρέπει να το λες για να γίνει πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, παρακαλώ». Ο Στέφανος επέστρεψε με νέο τιτίβισμα, στο οποίο έγραψε: «Κύριος; Δεν θυμάμαι πότε με αποκάλεσαν κύριο τελευταία φορά. Μάλλον ένας διαιτητής».

Μετά από αρκετές εβδομάδες υπήρξε νέο… επεισόδιο στο σήριαλ Τσιτσιπάς – Οσάκα, με την Γιαπωνέζα να βγαίνει στην κόντρα. Η Ασιάτισσα ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για την πορεία του Ελληνα τενίστα και απάντησε ειρωνικά: «Θέλω τόσο πολύ να πω ένα αστείο», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Ήθελα να πω ότι η διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και τον κύριο τοπ 10 είναι ότι δεν έπαιξα σε τόσα τουρνουά όσο εκείνος. Πιστεύω ότι μετά το Αυστραλιανό Όπεν έπαιξε σε εξωφρενικά μεγάλο αριθμό τουρνουά και τα πήγε καλά σ’ όλα. Αυτό ίσως να είναι πρόβλημα. Εγώ, θέλω να επικεντρώνομαι στα μεγάλα τουρνουά. Δεν λέω ότι κάποια τουρνουά δεν είναι σημαντικά, αλλά τα Γκραν Σλαμ, το Ίντιαν Γουελς και το Μαϊάμι είναι τα σημαντικότερα».

Ο Στέφανος, ωστόσο, δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. Ο 20χρονος ανέβασε στα social media τη δήλωση της Οσάκα και της απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα κυρία νούμερο 1. Εύχομαι τα καλύτερα!». Ενα tweet που έδειχνε ότι οι δύο τενίστες δεν έχουν την καλύτερη σχέση, παρότι στην αρχή έδειχναν να «κολλάνε».

Λίγες μέρες αργότερα ο Τσιτσιπάς άρχισε να γράφει μηνύματα αγάπης στα social media, δείχνοντας ότι κάτι… τρέχει στην προσωπική του ζωή. Το «Αν η καρδιά µπορούσε να σκεφτεί, θα σταµατούσε» ακολούθησε το «Ευτυχία είναι να κοιµάσαι στην πιο όµορφη αγκαλιά του κόσµου και να ξυπνάς µε τα πιο γλυκά φιλιά, ξέροντας ότι εκεί ανήκεις», ενώ δύο μέρες αργότερα έγραψε: «Για µερικούς ανθρώπους δεν περιµένεις να βρεις χρόνο. Φτιάχνεις χρόνο». Το… τελειωτικό χτύπημα, που έδειχνε πλέον ότι ήταν ερωτευμένος ήταν το «Η ψυχή που µπορεί να µιλήσει µε τα µάτια µπορεί και να φιλήσει µε το βλέµµα».

Τα μάτια που είχαν «τρελάνει» τον Στέφανο Τσιτσιπά αποκαλύφθηκαν λίγες εβδομάδες μετά και μάλιστα από τον ίδιο. Και αυτά τα μάτια, όπως όλα δείχνουν, ανήκουν στην Μαρία Σάκκαρη! Συγκεκριμένα, σε ένα vlog που είχε ανεβάσει στο κανάλι του, ήταν μαζί με την Ελληνίδα τενίστρια και σε μία αποστροφή του λόγου του, γύρισε και της είπε: «Τα πιο όµορφα µάτια δεν τα κρίνεις µόνο από το χρώµα τους, αλλά από τη ζηµιά που προκαλούν όταν σε κοιτούν». Το ίδιο είχε γράψει και στο twitter, με πολλούς να του απαντούν από κάτω στα σχόλια με μια φωτογραφία της Σάκκαρη.

Τα μηνύματα συνεχίστηκαν, με τον Στέφανο να γράφει: «Το ορυχείο-θησαυρός θα αποκαλυφθεί σύντοµα» και την Μαρία να απαντάει: «Το µυστικό µου έχει αποκαλυφθεί». Μια σχέση, για την οποία ρωτήθηκε ο Τσιτσιπάς, αλλά ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε. Ο ίδιος, πάντως, δείχνει χαρούμενος και ευτυχισμένος και αυτό είναι που μετράει. Η κόντρα της Οσάκα με την Σάκκαρη, λοιπόν, θα έχει και εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον. Από τη μία η Γιαπωνέζα, που αρχικά φλέρταρε τον Στέφανο και στη συνέχεια τον… έκραζε δημόσια και από την άλλη η Μαρία, με την οποία ο Ελληνας τενίστας περνάει πολύ καλά. Αλλωστε, είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, που έχουν καταφέρει να βάλουν το τένις στα σπίτια των Ελλήνων και να κάνουν… must το κίτρινο μπαλάκι.

Τα υπόλοιπα προσεχώς. Όταν θα μπουν στο κορτ η Μαρία με την Ναόμι…

Δείτε τι έγινε στις δύο προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν:

https://www.youtube.com/watch?v=VOuZac-3BfI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ