Το μεγάλο όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά

Το μεγάλο όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί στα ATP Finals, θέτοντας ως μεγάλο του στόχο την παρουσία του στην O2 Αρένα.

Τη δική του μάχη για να βρεθεί στα ATP Finals που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον 20χρονο να βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης Race to London με 2.940 βαθμούς, σχεδόν τους διπλάσιους από τον 9ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (1.490).

Ο Ελληνας τενίστας παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ATP, όπου έθεσε ως στόχο την παρουσία του στον O2 Arena, τονίζοντας: «Θα ήθελα πολύ να δω τον εαυτό μου να αγωνίζεται στην O2 Arena το Νοέμβριο».

Για την ήττα του από τον Νικολάς Τζάρι την περασμένη εβδομάδα στο ολλανδικό όπεν, τόνισε: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα κατά τη γνώμη μου. Όταν αλλάζεις συνεχώς επιφάνειες μπορεί να γίνει επικίνδυνο και πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα. Είχα μόλις έναν αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ σε μια επιφάνεια που δεν είχα παίξει εδώ και ένα χρόνο».

Για την κλήρωση με τον Κάιλ Εντμουντ στο Queen’s Championships: «Νομίζω πως είμαστε στην ίδια μοίρα. Ούτε εκείνος έχει δώσει αγώνες, οπότε θα κριθεί στις πιο σωστές αποφάσεις και στα επίπεδα συγκέντρωσης. Όλα συμβαίνουν γρήγορα στο γρασίδι».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο χώμα και το γρασίδι: «Υπάρχουν πολλές διαφορές. Πρέπει να μείνεις χαμηλότερα, να έχεις γρηγορότερες αντιδράσεις και να μην παίξεις ακραίο τένις. Πρέπει να παίξεις καθαρά, πρέπει να ανεβαίνεις στο φιλέ. Δεν πρέπει να προσπαθείς να βάζεις spin στη μπάλα ή να ανοίξεις το γήπεδο, αυτό δε θα δουλέψει στο γρασίδι. Πρέπει να μείνεις χαμηλά, να πηγαίνεις στο φιλέ, να σερβίρεις καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ