Υποκλίθηκε στον Τσιτσιπά ο Αλιασίμ: «Είναι καλύτερος, έχει κερδίσει τους Big-3!»

Υποκλίθηκε στον Τσιτσιπά ο Αλιασίμ: «Είναι καλύτερος, έχει κερδίσει τους Big-3!»

Ο Καναδός επέστρεψε τις φιλοφρονήσεις, τονίζοντας ότι ο Στεφανός είναι καλύτερος τενίστας από τον ίδιο, αφού έχει κερδίσει τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ.

Ο Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ αποτελεί τον κακό δαίμονα του Στέφανου Τσιτσιπά, με τους τενίστες να έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές και τον Καναδό να μετράει ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, ο συμπατριώτης μας στις δύο «μάχες» που έγιναν σε επίπεδο ATP δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε σετ!

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν την Παρασκευή (12/6) στα προημιτελικά του Queen’s Championship, με τον Καναδό να κερδίζει με 7-5, 6-2 και να παίρνει το εισιτήρια για τους «4» της βρετανικής διοργάνωσης. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον αντίπαλό του, τονίζοντας ότι είναι καλύτερος τενίστας από τον ίδιο!

«Είναι ο δυσκολότερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει. Είναι καλύτερος από μένα, δεν ξέρω εάν θα τον κερδίσω ποτέ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγες μέρες αργότερα ο Αλιασίμ επέστρεψε τις φιλοφρονήσεις, τονίζοντας ότι ο Στεφανός είναι αντικειμενικά καλύτερος τενίστας, αφού έχει κερδίσει τρεις τίτλους, έχει νικήσει τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς, και Φέντερερ και βρίσκεται σε υψηλότερο νούμερο από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μπορεί το ματσάρισμα με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μου ταιριάζει και να έχω ένα αβαντάζ όταν παίζουμε, αλλά θα ήταν λάθος να πούμε ότι είμαι καλύτερος τενίστας από αυτόν. Δείτε τι έχει καταφέρει. Τι αποτελέσματα έχει. Εχει κερδίσει τρεις τίτλους σε διαφορετικές επιφάνειες. Εχει κερδίσει κορυφαίους παίκτες όπως οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ. Αντικειμενικά είναι καλύτερος από μένα και γι’ αυτό είναι σε υψηλότερο νούμερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καναδός τενίστας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ