Γουίμπλεντον: Αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Γουίμπλεντον: Αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Η Γραμματικοπούλου έδωσε μια μεγάλη μάχη απέναντι στην Κάγια Τζουβάν, έστειλε το ματς στην… παράταση του τρίτου σετ, εκεί όμως «λύγισε» με 10-8 και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Γουίμπλεντον.

Υψηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Κάγια Τζουβάν για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 10-8) από την Σλοβένα και να ολοκληρώνει άδοξα την περιπέτειά της στα προκριματικά του Γουίμπλεντον.

Η συμπατριώτισσά μας πάλεψε απέναντι σε ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου τένις, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο της προκριματικής φάσης του τρίτου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Το παιχνίδι ήταν μια πραγματική μάχη και διήρκησε σχεδόν δύο ώρες, με την Βαλεντίνη να κοιτάζει στα μάτια το Νο. 20 του ταμπλό και το Νο. 125 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Σλοβένα τενίστρια πέτυχε μπρέικ σε καθοριστικό σημείο στο πρώτο σετ και με 6-4 έκανε το 1-0, με την Ελληνίδα όμως να απαντάει στο δεύτερο με 6-3 και να στέλνει τον αγώνα σε τρίτο.

Εκεί οι δύο τενίστριες τα έδωσαν όλα, με την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να σώζει 5 ματς πόιντ. Το 6ο ωστόσο ήταν το… φαρμακερό, με την Σλοβένα να κάνει το 10-8 και να παίρνει τη νίκη – πρόκριση στον δεύτερο γύρο, όπου θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Βελγίδα Κίμπερλι Ζίμερμαν και την Τουρκάλα Μπασάκ Εραϊντίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ