Ηττα στα… σημεία για τον Τσιτσιπά

Ηττα στα… σημεία για τον Τσιτσιπά

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε σε αγώνα επίδειξης από τον Κάρεν Κατσάνοφ με 2-1 σετ.

Την ήττα με 2-1 σετ από τον Κάρεν Κατσάνοφ (3-6, 6-3, 10-8) γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα επίδειξης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τουρνουά Boodles.

Μια διδακτική ήττα για τον Ελληνα τενίστα, ο οποίος θα προσπαθήσει να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί έτοιμος στην έναρξη του Γουίμπλεντον. Οι δύο αθλητές παρουσιάστηκαν χωρίς άγχος και έπαιξαν εξαιρετικό τένις, με τον συμπατριώτη μας μάλιστα να βγάζει πολύ ωραίους πόντους.

Ο Ελληνας τενίστας μπήκε δυνατά και με μπρέικ σε καθοριστικό σημείο πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο ο Ρώσος προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, βάζοντας τις βάσεις για το 1-1. Στο super tie break έγινε μια πραγματική μάχη, με τον Κατσάνοφ να παίρνει τη νίκη με 10-8.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο πριν τελειώσει το πρώτο σετ, οι δύο τενίστες έδωσαν τις ρακέτες τους σε δυο ball kids, που έπαιξαν δυο πόντους. Αλλωστε, όπως προαναφέραμε, ήταν αγώνας επίδειξης και οι δύο τενίστες ήθελαν κυρίως να ικανοποιήσουν τους θεατές.

Εκτός από τον Τσιτσιπά, το σημερινό μενού του Boodles περιελάμβανε επίσης αγώνες των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ, με τον Σέρβο τενίστα να γνωρίζει την ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοφ με 7-6, 6-4 και τον Ισπανό από τον Μάριν Τσίλιτς με 6-3, 6-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ