Wimbledon: Κόντρα στον Φαμπιάνο ο Τσιτσιπάς

Wimbledon: Κόντρα στον Φαμπιάνο ο Τσιτσιπάς

Τον Τόμας Φαμπιάνο θα βρει στον δρόμο του ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πρώτο γύρο του φημισμένου Αγγλικού Open Wimbledon.

Το μεγάλο Αγγλικό τουρνουά Wimbledon, αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου (συγκεκριμένα 1-2) και θα στρέψει τα βλέμματα όλων των φίλων του τένις. Από αυτήν την μεγάλη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έμαθε τον αντίπαλο του στον πρώτο γύρο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας θα βρει στον δρόμο του για τον πρώτο γύρο του φημισμένου Open, τον Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 102 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Οι δύο αντίπαλοι δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους αφού έχουν τεθεί ξανά αντιμέτωποι σε μεγάλο τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι ήταν στον για τη φάση των «32» του Wimbledon, με τον Τσιτσιπά να τον αποκλείει από την συνέχεια.

Ακόμη είχαν παίξει και το 2017, αυτή τη φορά στη χωμάτινη επιφάνεια του Roland Garros. Ξανά ο 20χρονος Έλληνας δεν του επέτρεψε να προχωρήσει παραπάνω αποκλείοντας τον με συνοπτικές διαδικασίες.

Στον δρόμο του για την διάκριση, ο Τσιτσιπάς είναι πιθανό να πετύχει παίκτες όπως τον Ίβο Κάρλοβιτς, τον Καλ Έντμουντ, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και αν όλα πάνε καλά (εάν προχωρήσει δηλαδή) τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ