Γουίμπλεντον: Το όνειρο της Κόκο συνεχίζεται…

Γουίμπλεντον: Το όνειρο της Κόκο συνεχίζεται…

Η 15χρονη Κόκο Γκοφ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Γουίμπλεντον, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ της Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο.

Ονειρο ζει μην την ξυπνάτε! Η Κόκο Γκοφ με μια ακόμα μεγαλειώδη εμφάνιση απέκλεισε με 2-0 σετ την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του παγκόσμιου τένις!

Η 15χρονη, που στον πρώτο γύρο νίκησε την συμπατριώτισσά της και μία από τις καλύτερες τενίστες διαχρονικά, Βένους Γουίλιαμς, έπαιξε εξαιρετικό τένις και με μπρέικ σε κρίσιμα σημεία των δύο σετ έφτασε σε μια σπουδαία νίκη και μια εμφατική πρόκριση.

Η μικρή αλλά… θαυματουργή, Κόκο, έκανε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 18 winners και μόλις 10 αβίαστα λάθη. Δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στο δικό της σερβίς, με την Σλοβάκα να μην δημιουργεί ούτε ένα μπρέικ πόιντ.

Επόμενος αντίπαλος για την Γκοφ θα είναι η Πολόνα Χέρτσογκ, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε την Μάντισον Κις με 2-0 σετ (6-2, 6-4). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κόκο ξεκίνησε την περιπέτειά της στη φετινή διοργάνωση από τα προκριματικά, αποκλείοντας κατά σειρά τις Αλιόνα Μπόλσοβα (6-3, 6-4), Βαλεντίνα Ιβαχνένκο (6-2, 6-3) και Γρετ Μινέν (6-1, 6-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ