Γουίμπλεντον: Με Μπαουτίστα Αγκούτ στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς

Γουίμπλεντον: Με Μπαουτίστα Αγκούτ στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς

Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ του Γκουίντο Πέγια και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον έμαθε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίας τενίστας στον κόσμο την ερχόμενη Παρασκευή (12/7) θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο και άκρως επικίνδυνο Ισπανό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Ο Ιβηρας το μεσημέρι της Τρίτης επικράτησε με 3-1 σετ του Γκουίντο Πέγια (7-5, 6-4, 3-6, 6-3), ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε κάνει… κηδεία στον Μίλος Ράονιτς. Ο Αργεντινός είχε επιστρέψει από το 2-0, ενώ κάτι αντίστοιχο προσπάθησε να κάνει και σήμερα.

Ο Μπαουτίστα Αγκούτ προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Λατινοαμερικάνος αντέδρασε και μείωσε σε 2-1, αλλά ο Ισπανός δεν ήταν… Ράονιτς και με 6-3 στο τέταρτο σετ πήρε τη νίκη.

Ο 31χρονος τενίστας, ο οποίος στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν είχε ηττηθεί από τον Στέφανο Τσιτσιπά, πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό Γκραντ Σλαμ.

Για την ιστορία, ο Ισπανός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 46 winners και 35 λάθη, ενώ ο Πέγια είχε 42 winners, αλλά 51 αβίαστα λάθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ