Τσιτσιπάς και Κύργιος γίνονται ομάδα (pic)

Τσιτσιπάς και Κύργιος γίνονται ομάδα (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν συμπαίκτες για το τουρνουά «Citi Open».

Είναι πλέον γεγονός, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος αποφάσισαν να γίνουν συμπαίκτες και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του «Citi Open», ενός τουρνουά που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουάσινγκτον.

Οι δύο τενίστες, που είναι παίκτες με πολύ ταλέντο, δεν έχουν κάνει όμως την ίδια πορεία στα κορτ των μεγάλων τουρνουά, αφού από τη μία πλευρά ο «Τσίτσι» μπορεί να είναι 20 ετών όμως βρίσκεται ήδη στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, σε αντίθεση με τον Ελληνοαυστραλό που παρά τις δυνατότητες που έχει αυτή τη στιγμή είναι στο Νο 48, έχοντας φτάσει και στο 13.

Τσιτσιπάς και Κύργιος έχουν φυσικά ως κοινό στοιχείο την Ελλάδα και αυτή τη φορά ήρθε η ώρα που θα προσπαθήσουν μαζί να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται στο «Citi Open» το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου.

Την είδηση πως οι δύο παίκτες θα συμπράξουν έκανε γνωστή, με ανάρτηση της στα social media η Ακαδημία Μουράτογλου, που αποτελεί μάλιστα και την βάση του Στέφανου Τσιτσιπά στην Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν «δέσουν» μεταξύ τους μπορούμε να δούμε ωραία πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ