Citi Open: Πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά κόντρα σε επικίνδυνο αντίπαλο

Citi Open: Πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά κόντρα σε επικίνδυνο αντίπαλο

Ο Ελληνας τενίστας τα ξημερώματα της Πέμπτης (περίπου στις 02:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τον Τόμι Πολ για τον β’ γύρο του Citi Open.

Στη μάχη του Citi Open ρίχνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να ξεκινάει την αμερικάνικη περιοδεία του απέναντι σε έναν βατό, αλλά πάντα επικίνδυνο αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, περίπου στις 02:00 ώρα Ελλάδας, ο 20χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τόμι Πολ, ο οποίος στον πρώτο γύρο απέκλεισε εύκολα τον συμπατριώτη του, Ντένις Κούντλα με 6-0, 6-4. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο τενίστες σε επίσημο παιχνίδι, με τον Πολ να βρίσκεται στο Νο. 128 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο «Τσιτσιφάστ» είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζόρνταν Τόμπσον – Γιαν Λέναρντ Στραφ.

Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες αποψινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει η μάχη του Ούμπερτ Ουρκάζ με τον Τζον Ισνερ, ο αγώνας του Μίλος Ράονιτς με τον Τιμ Σμίτσεκ, αλλά και το ματς του Ζιλ Σιμόν με τον Νικ Κύργιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ