Τσιτσιπάς: «Έπαιξα ηρωικό τένις στις δύσκολες στιγμές»

Τσιτσιπάς: «Έπαιξα ηρωικό τένις στις δύσκολες στιγμές»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την αναμέτρηση του κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον, τονίζοντας ότι στα κρίσιμα σημεία έπαιξε ηρωικό τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 7-6) του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον και προκρίθηκε στους «8» του «Citi Open» της Ουάσινγκτον όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Μπενουά Περ.

Ο Έλληνας τενίστας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη του ματς τόνισε πως το παιχνίδι του ήταν αρκετά ώριμο, με θάρρος, όντας πολύ χαρούμενος για αυτό, ενώ τόνισε πως στις δύσκολες στιγμές έπαιξε ηρωικό τένις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρω ότι μπορώ να είμαι ώριμος και να χειριστώ αυτές τις καταστάσεις με θάρρος, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Έδειξα χαρακτήρα, θα έλεγα ότι έπαιξα ηρωικό τένις σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τη στιγμή που βρέθηκε να χάνει με 4-5 γκέιμ στο δεύτερο σετ:

«Όταν μένω στο παιχνίδι μου και βρίσκω τρόπο να εκτελώ το πλάνο μου, χωρίς να δίνω σημασία στο τι κάνει ο αντίπαλός μου, συνήθως κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι, το είδατε αυτό πέρυσι στο Τορόντο. Αυτό ακριβώς έκανα και δούλεψε καλά, οπότε προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ