Rogers Cup: Δύσβατος ο δρόμος του Τσιτσιπά

Rogers Cup: Δύσβατος ο δρόμος του Τσιτσιπά

Δύσκολη κλήρωση για τον Ελληνα τενίστα στο Rogers Cup - Ο Στέφανος θα περάσει bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Χούμπερτ Χουρκάτς – Τέιλορ Φριτζ - Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοί του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια μεγάλη μάχη τα ξημερώματα απέναντι στον Νικ Κύργιο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Citi Open.

O Ελληνοαυστραλός πήρε το κρίσιμο τάι μπρέικ στο τρίτο σετ και απέκλεισε τον καλό του φίλο, Στέφανο, με τον οποίο θα αγωνιστούν μαζί στα διπλά του Σινσινάτι. Παρόλα αυτά ο «Τσιτσιφάστ» φεύγει από την Ουάσιγκτον, έχοντας χτυπήσει νέο career high, καθώς την Δευτέρα (5/8) θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο.5 του κόσμου!

Επόμενος σταθμός για τον 20χρονο τενίστα το Rogers Cup του Καναδά. Ο Στέφανος, όντας seeded player, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χούμπερτ Χουρκάτς – Τέιλορ Φριτζ. Οποιος και αν προκριθεί, θα γίνει μια πολύ δύσκολη μάχη, καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικούς τενίστες.

Αν περάσει στον τρίτο γύρο, θα βρει απέναντί του πιθανότατα τον Γκαέλ Μονφίλς, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Κέι Νισικόρι και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Στα ημιτελικά ο δρόμος του τον φέρνει απέναντι στον τεράστιο Ράφαελ Ναδάλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το τουρνουά θα λείψουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ, ενώ αντίθετα θα λάβουν μέρος κανονικά οι Αλεξάντερ Ζβερεφ, Ντομινίκ Τιεμ, Φάμπιο Φονίνι, Σταν Βαβρίνκα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Νικ Κύργιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ