«Ξέφυγε» και θα το πληρώσει ακριβά ο Κύργιος

«Ξέφυγε» και θα το πληρώσει ακριβά ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος έβγαλε ξανά τον... κακό του εαυτό και... θα πληρώσει για τα ξεσπάσματά του στον αγώνα με τον Καρέν Χατσάνοφ στο Σινσινάτι.

Ο Νικ Κύργιος κατάφερε για μια ακόμη φορά να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο Σινσινάτι και εκτός από τον αποκλεισμό του, αποκόμισε και μια βαριά τιμωρία από την ΑΤΡ.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας έχασε τον… αυτοέλεγχο του, για ακόμα μια φορά και σύμφωνα με ανακοίνωση της ATP, του επιβάλλεται πρόστιμο 113.000 δολαρίων για τέσσερις διαφορετικές παραβάσεις των κανονισμών!

Στο παιχνίδι με τον Καρέν Χατσάνοφ, στο φινάλε του δεύτερου σετ κατηγόρησε τον διαιτητή Φέργκους Μέρφι ότι ξεκινάει νωρίς το ρολόι, και τον χαρακτήρισε τον χειρότερο του κόσμου κάτι που του στοίχισε σε πόιντ πέναλτι.

Επιπλέον, πριν ξεκινήσει το τρίτο σετ πήγε χωρίς άδεια στα αποδυτήρια και έσπασε εκεί δύο ρακέτες πριν επιστρέψει στο court!

Πέρα από τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει, ενδέχεται να υπάρξει και επιπλέον πρόστιμο ή και αποκλεισμός, καθώς αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι θα γίνει περαιτέρω έρευνα για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ