Κατέκτησε το τουρνουά στο Σινσινάτι ο Μεντβέντεφ

Κατέκτησε το τουρνουά στο Σινσινάτι ο Μεντβέντεφ

Τον πρώτο τίτλο σε τουρνουά Masters πανηγυρίζει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, καθώς κέρδισε τον Νταβίντ Γκοφέν στον τελικό με 2-0 σετ.

Την εκπληκτική κατάστασή του μέσα στον Αύγουστο επιβεβαίωσε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ και επικρατώντας με 2-0 σετ του Νταβίντ Γκοφέν στον τελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι κατέκτησε το τρόπαιο.

Στο πρώτο σετ ο Ρώσος προηγήθηκε με 4-1, ωστόσο ο Γκοφέν αντέδρασε ισοφάρισε σε 4-4 και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Μεντβέντεφ παρέμεινε ψύχραιμος, έκανε λιγότερα λάθη, πήρε το γκέιμ με 7-3 και το σετ με 7-6.

Στο δεύτερο σετ ο Μεντβέντεφ έκανε νωρίς μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του και διατήρησε το σερβίς του ως το τέλος. Έτσι κατέκτησε το σετ με 6-4 και το παιχνίδι με 2-0 σετ σε 1 ώρα και 39 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στον Αύγουστο ο Μεντβέντεφ είχε δύο χαμένους τελικούς, από τον Κύργιο στην Ουάσινγκτον και από τον Ναδάλ στο Μόντρεαλ.

Από σήμερα και μετά από την πορεία αυτή στο μήνα που διανύουμε ο Ρώσος φιγουράρει στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ρίχνοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά ακόμα μία θέση στο νούμερο 8.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ