US Open: Τι ώρα θα παίξει ο Τσιτσιπάς την Τρίτη (27/8)

US Open: Τι ώρα θα παίξει ο Τσιτσιπάς την Τρίτη (27/8)

Το ματς του Ελληνα τενίστα με τον Αντρέι Ρούμπλεφ θα είναι το πρώτο στο Louis Armstrong Stadium και θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε άτυχος στην κλήρωση του US Open, καθώς στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο, Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ στο Σινσινάτι με 2-0 σετ.

Ο Ελληνας τενίστας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις και να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη, που θα του δώσει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο και θα ανεβάσει την ψυχολογία του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν.

Την Κυριακή (25/8) οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Τρίτης, ημέρα κατά την οποία θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Όπως ανακοίνωσαν χαρακτηριστικά, το ματς του 20χρονου τενίστα με τον Ρώσο θα πραγματοποιηθεί στο Louis Armstrong Stadium, στο δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων του USTA Billie Jean King National Tennis Center.

To παιχνίδι θα είναι το πρώτο της ημέρας στο συγκεκριμένο γήπεδο και θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Μετά το ματς του Τσιτσιπά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Σιμόνα Χάλεπ με την Νικόλ Γκιμπς, αλλά και αυτά των Αναστασία Ποτάποβα – Κοκο Γκοφ, Αρίνα Σαμπαλένκα – Βικτόρια Αζαρένκα και Στιβ Τζόνσον – Νικ Κύργιος.

Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα (26/8) θα πραγματοποιηθεί το ματς της Μαρίας Σάκκαρη με την Καμίλα Τζόρτζι. Ο αγώνας θα ξεκινήσει περίπου στις 23:30 ώρα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ