Tσιτσιπάς: «Δεν είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Tσιτσιπάς: «Δεν είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους τελευταίους μήνες της καριέρας του και τόνισε ότι δεν είναι στην καλύτερη φάση της.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη ενόψει της συμμετοχής του στο Davis Cup όπου αναφέρθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που τον συνόδευε στους αγώνες το τελευταίο διάστημα.

Ο 21χρονος τενίστας μίλησε στην Cosmote TV για το τουρνουά της ερχόμενης βδομάδας, τονίζοντας ότι δεν είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον τελευταίο καιρό δεν ένιωθα πολύ καλά από θέμα αυτοπεποίθησης. Συνήθιζα να είμαι πολύ καλύτερος στα τελευταία σετ του αγώνα και να νιώθω πολύ καλύτερος όσο προχωρούσε ο αγώνας. Τον τελευταίο καιρό έχω χάσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά μέσα στο παιχνίδι μου και αυτό με επηρέασε ψυχολογικά. Δεν είμαι στα καλύτερά μου και προσπαθώ να το αλλάξω αυτό και να το φτιάξω όσο πιο πολύ γίνεται. Πιστεύω ότι είναι ψυχολογικό και μπαίνει μέσα στο παιχνίδι μου μετά».

Στη ίδια συνέντευξη, ο Τσιτσιπάς μίλησε για τη διοργάνωση της ερχόμενης εβδομάδας που θα διεξαχθεί στο Τατόι, καθώς επίσης στην Μαρία Σάκκαρη αλλά και στον Νίκο Κύργιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ