«Αγγίζει» το 4ο US Open ο τεράστιος Ναδάλ (vid)

«Αγγίζει» το 4ο US Open ο τεράστιος Ναδάλ (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε με 3-0 σετ του Ματέο Μπερετίνι στα ημιτελικά του US Open και πλεον θα διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο του στο εν λόγω τουρνουά κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Άλλος ένας τελικός για τον μέγιστο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ (7-6[6], 6-4, 6-1) του Ματέο Μπερετίν και ετοιμάζεται πλέον για τον 121ο τελικό της καριέρας του, όπου θα διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο στο US Open στην αναμέτρηση κόντρα στον Μεντβέντεφ, στη Νέα Υόρκη.

Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη μιας και ο Ιταλός τενίστας κόντραρε στα ίσα τον Ναδάλ σε μια αναμέτρηση που διήρκεσε 2 ώρες και 34 λεπτά. Ειδικά στο πρώτο σετ του έβγαλε το λάδι, μιας και άγγιξε το 1-0. Ο Ράφα όμως του «έσβησε» δύο match point και πήρε το σετ με επεισοδιακό τρόπο.

Από εκεί και πέρα η απόδοση του 23χρονου έφθινε και ο Ναδάλ που… μυρίστηκε αίμα, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έκανε το 2-0 στα σετ επικρατώντας με 6-4 και στη συνέχεια πήρε και το τρίτο σετ εύκολα με 6-1 κόντρα στον αποκαμωμένο και απογοητευμένο Ιταλό.

Ο Ναδάλ μπορεί αν είχε μόλις 3/15 brake point και 30 winners έναντι 37 του πολύ ανταγωνιστικού Ιταλού, όμως τη διαφορά την έκαναν τα αβίαστα λάθη. Ο Ισπανός έκανε μόλις 18, την ώρα που ο σαφώς πιο άπειρος αντίπαλός του έκανε 44…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ