Περβολαράκης: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μπορούσα να κερδίσω»

Περβολαράκης: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μπορούσα να κερδίσω»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον πιο έμπειρο Καμίλ Μάχρζακ για το Davis Cup.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης τα έδωσε όλα απέναντι στον πιο έμπειρο Καμίλ Μάχρζακ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Μάχρζακ επικράτησε με 2-0 σετ του Περβολαράκη και έκανε το 1-0 για την Πολωνία, με τον Στέφανο Τσιτσιπά λίγο αργότερα να ισοφαρίσει σε 1-1 το tie της γαλανόλευκης με τους Πολωνούς, για την 3η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Μάχρζακ ο Περβολαράκης τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. «Υπήρχαν ευκαιρίες σε όλο το ματς, και στο πρώτο σετ και στο δεύτερο, να επιστρέψω και γιατί όχι και να κερδίσω. Χάθηκε στις λεπτομέρειες και νιώθω ότι ήμουν εκεί μαζί του σε όλο το ματς. Στο πρώτο σετ έπαιξα πολύ καλά, έπαιξα επιθετικά και επέστρεψα, αλλά στο 4-4 έκανα ένα μέτριο γκέιμ, δεν ήμουν τόσο επιθετικός όσο έπρεπε και το μομέντουμ κάπως άλλαξε για εκείνον και μου έκανε το μπρέικ. Στο δεύτερο σετ πιστεύω πως ήταν λίγο πιο καλός, αλλά και πάλι υπήρχαν ευκαιρίες».

Για το γεγονός ότι δεν έχει εμπειρία στο χώμα: «Είμαι πολύ πιο άνετος στο χώμα από ό,τι ήμουν τις πρώτες μέρες. Σίγουρα δεν είμαι χωματάς, αλλά βρίσκω κάποιες τακτικές που με βολεύουν και προσπαθώ να τις χρησιμοποιήσω στο ματς και νιώθω πολύ καλύτερα».

Για το αν νιώθει άγχος λόγω της παρουσίας των Ελλήνων φιλάθλων στο Τατόι: «Δεν μου δημιουργεί άγχος ο κόσμος. Αντιθέτως, μου δίνει ένα κίνητρο. Είχα έναν πολύ κακό πόντο και χειροκροτήσαν όλοι να με ανεβάσουν και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Σε κάνει να ξεχνάς το λάθος που έκανες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που εκπροσωπώ την Ελλάδα και θα το κάνω για όσα χρόνια μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ