ATP Cup: Σε γκρουπ – «φωτιά» η Ελλάδα, γιγαντομαχίες για τον Τσιτσιπά!

ATP Cup: Σε γκρουπ – «φωτιά» η Ελλάδα, γιγαντομαχίες για τον Τσιτσιπά!

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε στο Group F μαζί με την Γερμανία, τον Καναδά και την Αυστραλία – Σάσα Ζβέρεφ, Μίλος Ράονιτς και Νικ Κύργιος μεταξύ των αντιπάλων για την γαλανόλευκη!

Στο νεοσύστατο ATP Cup, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2020 σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας θα λάβει μέρος η Ελλάδα, με την γαλανόλευκη να εκπροσωπείται από τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Μιχάλη Περβολαράκη και άλλους τρεις τενίστες.

Σήμερα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση, με την Ελλάδα να τοποθετείται στο Group F μαζί με την Γερμανία, τον Καναδά και την Αυστραλία. Οι αγώνες του ομίλου μας θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Μπρίσμπεϊν και συγκεκριμένα στην Pat Rafter Arena.

Η Γερμανία θα παραταχθεί στο τουρνουά με τους Σάσα Ζβέρεφ και Γιαν Λέοναρντ Στραφ, ο Καναδάς με τους Φέλιξ Οζιέ – Αλιασίμ και Μίλος Ράονιτς και η Αυστραλία με τους Νικ Κύργιο και Αλεξ Ντε Μινόρ. Αυτοί είναι οι σίγουροι, καθώς οι υπόλοιπες συμμετοχές, μέχρι 3 επιπλέον παίκτες από κάθε χώρα, θα πρέπει να δηλωθούν έως τις 13 Νοεμβρίου.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου, με την Ελλάδα στο πρώτο tie να αντιμετωπίζει τον Καναδά. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί τοπική (03:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας). Η δεύτερη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου, όταν και η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στις 17:30 τοπική (10:30 στην Ελλάδα), ενώ στις 7/1 θα αντιμετωπίσουμε ξανά στις 17:30 την οικοδέσποινα Αυστραλία.

Στη νοκ-άουτ φάση θα προκριθούν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους 6 ομίλους, αλλά και οι 2 καλύτερες δεύτερες. Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Ιανουαρίου, οι ημιτελικοί στις 11 Ιανουαρίου και ο μεγάλος τελικός στις 12 Ιανουαρίου. Όλοι οι αγώνες νοκ άουτ θα πραγματοποιηθούν στο Σίδνεϊ.

Δείτε την κλήρωση:

Αναλυτικά η κλήρωση των ομίλων:

ΜπρίσμπεϊνΠερθΣίδνεϊ
Group AGroup FGroup BGroup DGroup CGroup Ε
ΣΕΡΒΙΑΓΕΡΜΑΝΙΑΙΣΠΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑΕΛΒΕΤΙΑΑΥΣΤΡΙΑ
ΓΑΛΛΙΑΕΛΛΑΔΑΙΑΠΩΝΙΑΙΤΑΛΙΑΒΕΛΓΙΟΚΡΟΑΤΙΑ
Ν. ΑΦΡΙΚΗΚΑΝΑΔΑΣΓΕΩΡΓΙΑ ΗΠΑΜ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
(*)ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(*)(*)(*)(*)

(*) – Θα μπουν ακόμα 5 ομάδες στο τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ