Βασιλεία: Ηττα για Τσιτσιπά και Κούλχοφ από τα… θηρία!

Βασιλεία: Ηττα για Τσιτσιπά και Κούλχοφ από τα… θηρία!

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ πάλεψαν απέναντι στους πανύψηλους Τέιλορ Φριτζ (1.93μ.) και Ρέιλι Οπέλκα (2.11μ.), αλλά στο τέλος λύγισαν και αποκλείστηκαν.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια των Στέφανου Τσιτσιπά και Γουέσλεϊ Κούλχοφ στο τουρνουά της Βασιλείας, με το Ελληνοολλανδικό δίδυμο να γνωρίζει την ήττα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης από τους Τέιλορ Φριτζ και Ρέιλι Οπέλκα με 2-0 σετ.

Οι Αμερικανοί κυριάρχησαν στο κεντρικό court του St. Jakobshalle στη Βασιλεία και με 6-3, 6-4 πήραν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Swiss Indoors. Οι αντίπαλοι των Τσιτσιπά/Κούλχοφ είχαν 9 άσους, έκαναν από ένα break σε κάθε σετ, ενώ έσβησαν και τα πέντε break points που κατάφερε να φτιάξει το Ελληνοολλανδικό δίδυμο.

Συγκεκριμένα, έκαναν μπρέικ στο game του 1ου σετ (5-3) και στο 1ο game του 2ου σετ (1-0), με τους Αμερικανούς να παίρνουν τη νίκη μετά από 1 ώρα και 12 λεπτά αγώνα.

Ο Στέφανος, παρά την ήττα, είχε να «ζεσταθεί» και να προετοιμαστεί ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αλμπερτ Ράμος – Βινόλας, για τον πρώτο γύρο στο ταμπλό των ανδρών. Το παιχνίδι του 21χρονου τενίστα με τον Ισπανό θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης, περίπου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ