«Εκλεισε» το μεγάλο ραντεβού: Με Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς!

«Εκλεισε» το μεγάλο ραντεβού: Με Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς!

Ο Σέρβος κέρδισε με 2-0 σετ τον Κάιλ Εντμουντ (7-6 [2], 6-4) και σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με τον συμπατριώτη μας στα προημιτελικά του Masters του Παρισιού.

Και πάλι οι δύο τους. Λίγες εβδομάδες μετά την επική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς (2-1) στα προημιτελικά του Masters της Σανγκάης, οι δύο τενίστες θα κοντραριστούν και πάλι σε προημιτελικά Masters διοργάνωσης, αυτή τη φορά στο Παρίσι!

Ο Σέρβος τενίστας λίγη ώρα μετά τη νίκη του «Τσιτσιφάστ» απέναντι στον Αλεξ Ντε Μινόρ, ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο του Κάιλ Εντμουντ με 2-0 σετ (7-6 [2], 6-4) και σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με τον συμπατριώτη μας.

Ο Νόλε, Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ απέναντι στον Βρετανό, ενώ στο δεύτερο έκανε περίπατο και πέτυχε μια ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα αναμετρηθεί ο Στέφανος με τον Τζόκοβιτς, με τον Ελληνα τενίστα να έχει το πάνω χέρι στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς έχει κερδίσει τα 2!

Συγκεκριμένα, εκτός από το πρόσφατο τουρνουά στη Σανγκάη, ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2018 στο Masters του Καναδά με 2-1 σετ για τη φάση των «16», ενώ ο Σέρβος είχε κερδίσει φέτος στον τελικό του Masters της Μαδρίτης με 2-0 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ