Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Ζβέρεφ

Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Ζβέρεφ

Ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό την Τετάρτη για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξόρκισε τον κακό του δαίμονα, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και μπήκε με το δεξί στα ATP Finals. Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε τον Ρώσο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η οποία διεξάγεται στο Λονδίνο.

Ο 21χρονος πλέον αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και στρέφει το βλέμμα του στον επόμενο αγώνα, στον οποίο με νίκη θα σφραγίσει την παρουσία του στον επόμενο γύρο των ATP Finals. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ.

O Έλληνας τενίστας θα παίξει με τον Γερμανό κάτοχο του τίτλου την Τετάρτη στις 22:00, ενώ θα ολοκληρώσει τους αγώνες του στον όμιλο «Αντρέ Άγκασι» την ερχόμενη Παρασκευή όταν θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ. Στον άλλο αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 16:00 ώρα Ελλάδας, θα παίξουν ο Ναδάλ με τον Μεντβέντεφ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την πρώτη αγωνιστική, ο Ζβέρεφ είναι 1ος στον όμιλο με 12-6 γκέιμ και 2-0 σετ, όσα έχει ωστόσο και ο Τσιτσιπάς, που όμως έχει 13-10 γκέιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ