Η απονομή και οι πανηγυρισμοί του Τσιτσιπά (vids)

Η απονομή και οι πανηγυρισμοί του Τσιτσιπά (vids)

Δείτε το βίντεο με την απονομή του τροπαίου στον Ελληνα τενίστα και τους πανηγυρισμούς του 21χρονου για την κατάκτηση του τίτλου στο Λονδίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε και πάλι το… θαύμα του! Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε τον Ντομινίκ Τιμ με 2-1 σετ στον μεγάλο τελικό των ΑΤP Finals και κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο στην καριέρα του. Μια τεράστια επιτυχία, που την πανηγύρισε με την ψυχή του.

Ο 21χρονος πάλεψε, μόχθησε, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και στο τέλος δικαιώθηκε, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του παγκοσμίου τένις, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. Ο Τσιτσιπάς μετά την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου κάλεσε στο κορτ όλη την ομάδα του και πανηγύρισε μαζί τους την κατάκτηση του τίτλου.

Εγιναν μια αγκαλιά και όλοι μαζί χάρηκαν τη σπουδαία επιτυχία του Στέφου. Μια επιτυχία, στην οποία έχουν μεγάλο μερίδιο όλοι οι άνθρωποι της ομάδας του. Ο πατέρας του και προπονητής του, Απόστολος, ο τεράστιος Πάτρικ Μουράτογλου, η μητέρα του, Γιούλια, αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα του και τον βοηθούν καθημερινά στις προπονήσεις.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της απονομής, ανέφερε: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ντόμινικ (σ.σ. Τιμ). Είσαι έμπνευση για μένα και για πολλούς άλλους αθλητές του τένις. Ήταν μία φανταστική μάχη. Μία πολύ όμορφη μάχη για το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια για την φανταστική σεζόν που έχεις. Πολλά συγχαρητήρια για όλη την σκληρή δουλειά που έκανες όλη την χρονιά.

Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ όλη την ομάδα μου, τον μπαμπά μου, την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου. Ήταν ένα φανταστικό και απίστευτο τουρνουά. Το κάνατε τόσο ξεχωριστό. Όλοι εσείς (σ.σ. ο κόσμος). Δεν έχω λάβει ποτέ στην ζωή μου τόση αγάπη. Το χρωστάω σε εσάς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική.

Ελπίζω να τα απολαύσατε και εσείς αυτά τα παιχνίδια. Να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν εδώ. Είναι μία διοργάνωση που αποτελεί όνειρο του κάθε αθλητή και ο κάθε αθλητής ονειρεύεται να είναι εδώ. Σας ευχαριστώ και πάλι. Εύχομαι να τα πούμε πολλές φορές ακόμα στο μέλλον».

Δείτε το βίντεο με την απονομή:

Και τους πανηγυρισμούς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ