Σάκκαρη: «7η μέρα καραντίνας, θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί» (pic)

Σάκκαρη: «7η μέρα καραντίνας, θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί» (pic)

Η Μαρία Σάκκαρη με ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι επέστρεψε από το εξωτερικό και βρίσκεται σε καραντίνα, χωρίς όμως να έχει συμπτώματα και κάλεσε άπαντες παραμείνουν στα σπίτια τους.

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε από το εξωτερικό και βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τα αδέρφια της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα που ανέβασε στα social media.

Η Ελληνίδα τενίστρια στην ανάρτησή της τόνισε ότι θα παραμείνει στο σπίτι της για όσο καιρό χρειαστεί, παρότι δεν έχει συμπτώματα και κάλεσε άπαντες να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Παράλληλα, υποκλίθηκε όσους αγωνίζονται καθημερινά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και ευχαρίστησε άπαντες για τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία».

 

View this post on Instagram

 

7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία. 7th day of quarantine for me and my siblings, all three of us coming from abroad, without showing any symptoms but we #stayhome to protect everyone around us despite their age. We will stay at home for as long as it is needed, hope you all do the same. We want to thank those involved in fighting during these difficult times and those informing us with transparency and honesty. Thank you and we hope everyone stays healthy.

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ