Συγκλονιστικοί: Ναδάλ και Γκασόλ ενωμένοι απέναντι στον κορωνοϊό, μαζεύουν 11 εκατ. ευρώ! (vid)

Συγκλονιστικοί: Ναδάλ και Γκασόλ ενωμένοι απέναντι στον κορωνοϊό, μαζεύουν 11 εκατ. ευρώ! (vid)

Οι δύο σπουδαίοι Ισπανοί αθλητές ξεκίνησαν μαζί μια καμπάνια και προσπαθούν να μαζέψουν 11 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν για τη μάχη που δίνει η χώρα τους απέναντι στον κορωνοϊό.

Σε μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησαν οι Ράφαελ Ναδάλ και Πάου Γκασόλ, με τους δύο Ισπανούς να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μαζέψουν 11 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσουν τη χώρα τους στη μάχη που δίνει κόντρα στον κορωνοϊό.

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές βλέποντας την Ισπανία να θρηνεί πάνω από 4 χιλιάδες θανάτους απο τον Covid-19, αλλά και πάνω από 55 χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα, βγήκαν μπροστά και κάνουν αγώνα για να μαζέψουν 11 εκατ. ευρώ με την υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού της Ισπανίας.

Ο Ραφάελ Ναδάλ και ο Πάου Γκασόλ ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τα αντίστοιχα βίντεο και κάλεσαν και άλλους Ισπανούς αθλητές, αλλά και επώνυμους, να βοηθήσουν την προσπάθειά τους. Να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό τους, στο πλευρό των συνανθρώπων τους και να βοηθήσουν να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος των 11 εκατ ευρώ.

«Η Ισπανία ποτέ δεν απογοήτευε εμάς τους αθλητές. Πάντα ήταν στο μέρος μας, σε καλές και σε δύσκoλες στιγμές και πάντα έδειχνε κατανόηση. Είμαστε αθλητές σε έναν μεγάλο βαθμό εξαιτίας αυτής της στήριξης που είχαμε και τώρα είναι η ώρα για να μη σας απογοητεύσουμε. Ήρθε η ώρα ο αθλητισμός της Ισπανίας να πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη του», είπε ο Ράφαελ Ναδάλ στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε.

Ο Γκασόλ από την πλευρά του ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου, στην οποία σε μικρό ή μεγάλο βαθμό όλοι υποφέρουμε από τις συνέπειές της. Κυρίως όμως αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το προσωπικό υγείας, που φροντίζει τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό. Δεν είστε μόνοι σας. Η μάχη ανήκει σε όλους μας. Σήμερα, θέλουμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη νίκη μας. Ο μεγάλος στόχος που τέθηκε είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εκτιμάται πως θα βοηθήσει περισσότερους από 1.350.000 ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ