«Δεν πιστεύω ότι θα γίνει άλλο Γκραντ Σλαμ φέτος»

«Δεν πιστεύω ότι θα γίνει άλλο Γκραντ Σλαμ φέτος»

Η Βάρβαρα Λεπτσένκο τόνισε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε όλο το πλανήτη λόγω του κορωνοϊού πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθούν Γκραντ Σλαμ τη φετινή σεζόν.

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της γερμανικής ομοσπονδίας τένις ότι το Γουίμπλεντον έχει ήδη ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση, τη σκυτάλη πήρε η Βάρβαρα Λεπτσένκο, με την Αμερικανίδα τενίστρια να δηλώσει ότι πολύ δύσκολα θα γίνει άλλο Γκραντ Σλαμ φέτος.

Μπορεί το Ρολάν Γκαρός να έχει μεταφερθεί για το φθινόπωρο, όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί επίσης το Αμερικάνικο Οπεν, αλλά η έμπειρη τενίστρια δήλωσε απαισιόδοξη. Η κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη, μετά τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, δεν δίνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Δεν μας βλέπω να παίζουμε σε κάποιο Grand Slam μέχρι την επόμενη σεζόν. Ίσως να έχουμε κάποια μικρότερα τουρνουά, αλλά είναι δύσκολο να δω κάποιο Grand Slam ή τους Ολυμπιακούς Αγώνες να λαμβάνουν χώρα. Προσωπικά θα ήθελα τουλάχιστον να δω το US Open. Αλλά δεν θα έχουν ρυθμό οι παίκτες και το τένις είναι ένα παιχνίδι ρυθμού. Τα τουρνουά και οι αγώνες μας βοηθάνε», ανέφερε χαρακτηριστικά η έμπειρη τενίστρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λεπτσένκο έχει γεννηθεί στο Ουζμπεκιστάν, αλλά αγωνίζεται αντιπροσωπεύοντας την Αμερική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ