«Αν δεν γίνει το Ρολάν Γκαρός θα υπάρξει ζημιά 260 εκατ. ευρώ και θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας»

«Αν δεν γίνει το Ρολάν Γκαρός θα υπάρξει ζημιά 260 εκατ. ευρώ και θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας»

Ενα από τα μέλη της FFT ανέλυσε τις τραγικές συνέπειες που θα υπάρξουν εάν αναβληθεί η φετινή διοργάνωση.

Η απόφαση των διοργανωτών του Ρολάν Γκαρός να μεταφέρουν το τουρνουά για τα τέλη Σεπτεμβρίου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, τόσο από τους τενίστες που έμειναν έκπληκτοι όσο και από τους διοργανωτές άλλων τουρνουά που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τις ίδιες ή κοντινές ημερομηνίες.

Ενα από τα διοικητικά στελέχη της FFT μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ, υπεραμύνθηκε την απόφαση των διοργανωτών να μεταθέσουν το τουρνουά, τονίζοντας ότι αν δεν διεξαχθεί φέτος το τουρνουά θα υπάρξει ζημιά 260 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα θα χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

«Ξέραμε πως δεν θα άρεσε στον Τύπο, οπότε δεν μας εξέπληξε καθόλου αυτό που έγινε. Η προτεραιότητά μας είναι να γίνει το τουρνουά. Η ακύρωσή του θα σημάνει απώλεια 260 εκατομμυρίων ευρώ, που συνεπάγεται με απώλεια 100 εκατομμυρίων ευρώ για τους ομίλους μας (της FFT).

Χιλιάδες επαγγέλματα διακυβεύονται. Θα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε παίκτες που είναι πιο χαμηλά στην κατάταξη και που παίρνουν μεγάλη βοήθεια από τα χρήματα αυτά. Έχουμε με το μέρος μας μια σιωπηλή μειοψηφία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ