«Το τένις θα είναι από τα τελευταία αθλήματα που θα επανέλθουν σε κανονική ροή»

«Το τένις θα είναι από τα τελευταία αθλήματα που θα επανέλθουν σε κανονική ροή»

Ο Τζον Ισνερ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το άθλημα και δεν δίστασε να δηλώσει ότι είναι πιθανό να μην γίνουν τουρνουά μέχρι τον Οκτώβριο.

Την πεποίθησή του ότι το τένις θα είναι ένα από τα τελευταία αθλήματα που θα επανέλθει σε κανονική ροή, μετά την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει λόγω του κορωνοϊού, εξέφρασε ο Τζον Ισνερ.

Ο Αμερικανός επισήμανε ότι το τένις είναι διαφορετικό σχέση με τα υπόλοιπα αθλήματα, καθώς απαιτεί συνεχόμενα ταξίδια σε διαφορετικές χώρες και σε πολλές εξ αυτών είναι πολύ πιθανό να αργήσουν να παρθούν πίσω τα μέτρα προστασίας. Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει ότι είναι πιθανό να μην έχουμε τουρνουά μέχρι τον Οκτώβριο!

Αναλυτικά όσα είπε ο 34χρονος Αμερικανός:

«Η κατάσταση που επικρατεί στο τένις, είναι διαφορετική σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αθλήματα. Κατά την άποψή μου, πιστεύω πως το άθλημά μας θα είναι ένα από τα τελευταία που θα επανέλθουν σε κανονική ροή.

Αυτό θα συμβεί, γιατί το τένις είναι παγκόσμιο. Γίνονται κάθε εβδομάδα τουρνουά σε διαφορετικές χώρες. Είναι δύσκολο να μπορέσουν όλες οι χώρες που διαθέτουν τουρνουά, να φέρουν την κατάσταση υπό έλεγχο σύντομα.

Πολλές χώρες έχουν διαφορετικούς νόμους όσον αφορά τα ταξίδια. Το ποιος μπαίνει στη χώρα και το ποιος βγαίνει αυτές τις ημέρες. Υπάρχει τεράστιο ερωτηματικό πίσω από το τι θα γίνει με τα τουρνουά, μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο.

Αυτό θα γίνει διότι οι τενίστες και οι τενίστριες έρχονται από όλες τις άκρες του κόσμου κάθε εβδομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει στην κανονικότητα το άθλημά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ