Respect στον Κύργιο: «Θα βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ» (pic/vid)

Respect στον Κύργιο: «Θα βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ» (pic/vid)

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας στέκεται δίπλα στους άπορους συνανθρώπους του και τους βοηθάει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τον έχουν επικρίνει πολλές φορές για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Νικ Κύργιος έκανε άπαντες να υποκλιθούν μπροστά του.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προχώρησε σε μια σπουδαία πρωτοβουλία και θα βοηθήσει συμπολίτες του που είναι άποροι και δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Ο Νικ Κύργιος πριν από δύο ημέρες είχε κάνει ανάρτηση στα social media, στην οποία τόνισε ότι θα βοηθήσει όσους συμπολίτες του δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν τρόφιμα και κοιμούνται με άδειο στομάχι. Μάλιστα, είχε ζητήσει να του στείλουν μηνύματα και είχε τονίσει ότι θα στείλει ο ίδιος τα τρόφιμα στην πόρτα τους.

Σήμερα, ο Ελληνοαυστραλός έκανε πράξη την υπόσχεσή του και ανέβασε στα social media ένα story, στο οποίο ανέφερε ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν αύριο. «Αύριο θα κάνω όσες περισσότερες παραδόσεις μπορέσω μέσα στην ημέρα, σε ανθρώπους που μένουν πιο κοντά σε μένα και ήρθαμε σε επαφή. Αν δεν έχω διαβάσει ακόμα το μήνυμά σας, πιστέψτε με πως κάνω το καλύτερο που μπορώ για να έρθω και σε εσάς. Όσο για τους φίλους μου στο εξωτερικό, μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Μείνετε δυνατοί, θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ανέφερε ότι θα βοηθήσει όσους περισσότερους μπορεί. «Είναι δύσκολοι καιροί, λαμβάνω πολλά μηνύματα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ όσο γρηγορότερα μπορώ και να βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ