Πόρισμα-σοκ: Ραγδαία αύξηση «ύποπτων» αγώνων λόγω κορωνοϊού!

Πόρισμα-σοκ: Ραγδαία αύξηση «ύποπτων» αγώνων λόγω κορωνοϊού!

Η αβεβαιότητα λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού έκανε τους τενίστες χαμηλότερου επιπέδου να στήσουν παιχνίδια για να βγάλουν περισσότερα χρήματα και να μπορέσουν να συντηρηθούν στο lockout!

Ραγδαία αύξηση των «ύποπτων» αγώνων στο τένις, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής σεζόν, κατέγραψε η Tennis Integrity Unit, με την αρμόδια αρχή μάλιστα να συνδέει την παραβατικότητα με τον κορωνοϊό!

Συγκεκριμένα, στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν παρατηρήθηκε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε 38 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 6 ήταν σε Challenger και τα 32 από World Tennis Tour (WTT) διοργανώσεις της ITF.

Πέρσι, στο ίδιο διάστημα είχαν εντοπισθεί 17 ύποπτα παιχνίδια, ενώ φέτος υπάρχει πολύ μεγάλη αύξηση, καθώς καταγράφθηκαν 38 ύποπτα ματς. Μάλιστα, ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Tennis Integrity Unit συνδέει την ραγδαία άνοδο των «ύποπτων» αγώνων με τον κορωνοϊό και την αβεβαιότητα που ένιωθαν οι παίκτες στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Οι παίκτες, σύμφωνα με την έρευνα της TUI, επηρεάστηκαν από την αβεβαιότητα του κορωνοϊού και προχώρησαν σε στήσιμο των αγώνων, οι οποίοι είναι χαμηλής κατηγορίας και δίνουν ελάχιστα χρήματα στους τενίστες. Με αυτόν τον τρόπο φέρονται να έβγαλαν περισσότερα χρήματα, κάτι φυσικά που είναι παράνομο και επιφέρει δια βίου αποκλεισμό.

Η έρευνα της Tennis Integrity Unit βρίσκεται σε εξέλιξη και θα χρειαστεί αρκετό διάστημα για να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ