Συγκλονίζει το «παιδί θαύμα» του παγκοσμίου τένις: «Ημουν σε κατάθλιψη, υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα πολύ»

Συγκλονίζει το «παιδί θαύμα» του παγκοσμίου τένις: «Ημουν σε κατάθλιψη, υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα πολύ»

Η 16χρονη Κόκο Γκοφ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της δημοσιότητας, που απέκτησε από τις μεγάλες νίκες που πέτυχε το 2019.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις. Στα 16 της έχει καταφέρει να γίνει viral μέσα από τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και τα σπουδαία αποτελέσματα και άπαντες υποκλίνονται στο σπουδαίο ταλέντο της.

Ο λόγος για την Κόκο Γκοφ. Η Αμερικανίδα τενίστρια μίλησε στο «Behind The Racquet» και αποκάλυψε ότι πριν έναν χρόνο πέρασε κατάθλιψη και σκέφτηκε ακόμα και να παρατήσει το τένις. Ωστόσο, δούλεψε με τον εαυτό της και στο τέλος κατάφερε να την ξεπεράσει, βγαίνοντας πιο δυνατή από αυτή την περιπέτεια. Έτσι, έγινε η πρώτη 15χρονη που μπαίνει στο Top50 της WTA, εδώ και 15 χρόνια!

«Σε όλη μου τη ζωή, ήμουν πάντα η νεαρότερη που έκανα σημαντικά πράγματα κι αυτό μου έδωσε μεγάλη δημοσιότητα που δεν την ήθελα. Μου ασκήθηκε επιπλέον πίεση για να τα πάω ακόμα καλύτερα. Πριν το Wimbledon 2019, προσπαθούσα να καταλάβω αν αυτό ήταν που ήθελα. Πάντα είχα τα αποτελέσματα οπότε δεν ήταν αυτό το θέμα, απλά δεν ευχαριστιόμουν αυτό που έκανα και αγαπούσα. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να ξεκινήσω να παίζω για τον εαυτό μου και όχι για τους άλλους. Για περίπου ένα χρόνο, ήμουν σε κατάθλιψη. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για μένα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν μπερδεμένη και σκεφτόμουν αν ήθελα να συνεχίσω να παίζω τένις ή να κάνω κάτι άλλο. Χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ ενώ υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα πολύ. Βγήκα πιο δυνατή από αυτή τη δοκιμασία γιατί γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ