Χαμός: «Εσπασαν» την καραντίνα για να παίξουν τένις και το πλήρωσαν ακριβά (vid)

Χαμός: «Εσπασαν» την καραντίνα για να παίξουν τένις και το πλήρωσαν ακριβά (vid)

Μια γειτόνισσα ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό, το οποίο συνέλαβε τον πατέρα και τον γιο, που είχαν μπει παράνομα στο τένις κλαμπ.

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού έβαλε λουκέτο στο παγκόσμιο τένις και ουδείς γνωρίζει πότε, πώς και εάν θα επιστρέψουν σύντομα στην αγωνιστική δράση οι επαγγελματίες τενίστες.

Παράλληλα, μαζί με το λουκέτο στις διοργανώσεις της ATP και της WTA, μπήκε λουκέτο και στα τένις κλαμπ σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι ερασιτέχνες τενίστες να μην μπορούν να αθληθούν και να εξασκήσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Στην Αργεντινή ένας πατέρας μαζί με τον γιο του αψήφησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας για να παίξουν τένις και συνελήφθησαν! Συγκεκριμένα, ο πατέρας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έσπασε την καραντίνα μαζί με τον γιο του και πήγαν να παίξουν τένις στο τοπικό κλαμπ. Οι δύο άνδρες πήδηξαν τα κάγκελα, μπήκαν στο κορτ και άρχισαν να ανταλλάσουν μπαλιές.

Μια γυναίκα που μένει δίπλα στο Club Privado Naytuel είδε τον πατέρα και τον γιο να παίζουν τένις και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση, καθώς ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους δύο άνδρες. Πάλι καλά που ο πατέρας ήταν δικηγόρος…

Η δημοσιογράφος Πάολο Ατάιρο μάλιστα κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό και το ανέβασε στα social media μαζί με το παρακάτω μήνυμα: «Ο γιος μου, η μητέρα μου, τα ανίψια μου, οι θείοι μου, οι φίλοι μου και τα παιδιά τους, έχουν έναν μήνα να βγουν από το σπίτι. Με φόβο πηγαίνουν να ψωνίσουν και προσπαθούν να φροντίσουν για το καλό όλων μας όσο καλύτερα μπορούν. Και έχουμε το άλλο μέρος της κοινωνίας, που δε νοιάζεται για τις ζωές των άλλων μετά την απαγόρευση και συνεχίζουν να παίζουν τένις σα να μη συμβαίνει τίποτα. Θέλω να μάθω τι άποψη έχει η διοίκηση του club γι’ αυτό», έγραψε στη δημοσίευσή της.

Δείτε το βίντεο:

Mi hijo mi vieja mis sobrinos mis tíos mis amigas sus hijos hacen 1 mes que están encerrados. Con miedo para ir a hacer compras tratando de cuidarnos lo más que podemos. Y tenemos la otra parte de la sociedad que no le importa su vida ni la de los demás y aún después del toque de queda seguían jugando al tenis en Naytuel como si nada. Quiero saber la opinión de las autoridades del club a ver que opinan. Acá estan los protagonistas del día. Mis felicitaciones al personal policial en su dia. También son niñeros de inadaptados como estos

Δημοσιεύτηκε από Paola Atayro στις Κυριακή, 19 Απριλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ