Τιμ: «Δεν βλέπω τον λόγο να δώσω χρήματα σε παίκτες χαμηλότερου επιπέδου»

Τιμ: «Δεν βλέπω τον λόγο να δώσω χρήματα σε παίκτες χαμηλότερου επιπέδου»

Ο Αυστριακός τενίστας δεν είδε με καλό μάτι την πρόταση του Νόβακ Τζόκοβιτς...

Κάθετα αντίθετος με την πρόταση του Νόβακ Τζόκοβιτς να δώσουν οι παίκτες που βρίσκονται στο Top-100 χρήματα σε τενίστες που είναι χαμηλότερα στην κατάταξη δήλωσε ο Ντομίνκ Τιμ.

Ο Αυστριακός, σε αντίθεση με τους Ράφαελ Ναδάλ και Ρόζερ Φέντερερ, δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τον Σέρβο, που είναι πρόεδρος της Ενωσης παικτών, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πολλοί από τους τενίστες που βρίσκονται χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη είναι αντιεπαγγελματίες. Μαλιστα, πρότεινε τα χρήματα να δοθούν σε ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κανένας από τους παίκτες που είναι χαμηλά στο ranking δεν παλεύει απαραίτητα για τη ζωή του, κανείς δεν θα πεθάνει από την πείνα. Έπαιξα δύο χρόνια στο tour της ITF (χαμηλότερο επίπεδο) και έχω δει παίκτες που δεν είναι αφοσιωμένοι 100% στο άθλημα. Πολλοί από αυτούς είναι αντι-επαγγελματίες. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να τους δώσω χρήματα.

Προτιμώ να κάνω δωρεά σε ανθρώπους και ιδρύματα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν υπάρχει επάγγελμα στον κόσμο που να σου εγγυάται επιτυχία και υψηλό εισόδημα από την αρχή. Κανένας από τους τοπ παίκτες δεν είχε κάτι δεδομένο. Έπρεπε να παλέψουμε για να ανεβούμε στα rankings».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ