Πιθανό να μεταφερθεί το US Open

Πιθανό να μεταφερθεί το US Open

Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν σχετικά με το US Open, όμως το επικρατέστερο σενάριο είναι να μεταφερθεί το τουρνουά στην Καλιφόρνια.

Μπορεί η ομοσπονδία του τένις στις ΗΠΑ (USTA) να διέψευσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει το US Open στην Καλιφόρνια, σε περίπτωση που καταστεί δυσκολότερη η διεξαγωγή του στη Νέα Υόρκη, λόγω της πανδημίας, αλλά οι φήμες επιμένουν.

Μάλιστα η ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει πως ο στόχος είναι να διεξαχθεί το US Open με κόσμο στις κερκίδες, κάτι που για την ώρα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Το θέμα είναι πως ολόκληρη η φετινή σεζόν στο τένις εξαρτάται από τη διεξαγωγή του τουρνουά αυτού. Αν δεν διεξαχθεί τότε θεωρείται σίγουρο πως θ’ ανασταλεί η αγωνιστική δραστηριότητα έως το τέλος της χρονιάς.

Για αυτό πιέζουν οι χορηγοί να διεξαχθεί, χωρίς θεατές, το τουρνουά, έστω και μακριά από τη Νέα Υόρκη. «Η πίεση είναι μεγάλη και για αυτό, παρά τις διαψεύσεις, υπάρχει πάντα στο τραπέζι της ομοσπονδίας η πρόταση για τη μεταφορά των αγώνων στην Καλιφόρνια. Όλα θα κριθούν έως το τέλος του μήνα», αναφέρουν σχετικά ΜΜΕ του Λος Αντζελες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ