Αυστράλιανό Οπεν 2021: Σκέψεις να γίνει χωρίς ξένους θεατές!

Αυστράλιανό Οπεν 2021: Σκέψεις να γίνει χωρίς ξένους θεατές!

Ενα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται ενόψει της διοργάνωσης του 2021 είναι η διεξαγωγή του χωρίς την παρουσία ξένων θεατών λόγω κορωνοϊού.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το Αυστραλιανό Οπεν του 2021 χωρίς την παρουσία ξένων θεατών για λόγους δημόσιας υγείας, άφησε ο διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Κρέιγκ Τίλεϊ.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα. Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα οικονομικό μοντέλο για όλα τα σενάρια. Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις οπτικές γωνίες, επειδή πολλές από τις αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα έρθουν από εμάς, αλλά από την κυβέρνηση. Πρέπει να έχουμε όλα τα πρωτόκολλα σε ισχύ, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων. Έχουμε πλάνο για όλα τα σενάρια.

Έχουμε πλάνο για το πότε πρέπει να πάρουμε την κάθε απόφαση, για το τι θα τις επηρεάσει και για το πως θα τις επηρέασει. Το κάναμε αυτό για τους 670 υπαλλήλους, το κάναμε για όλους τους συνεργάτες μας, για τους συνεργάτες μας στα ΜΜΕ, για τους χορηγούς μας και για όλα τα κυβερνητικά όργανα και για τις εγκαταστάσεις και τα μέρη που νοικιάζουμε».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι του Αυστράλιαν Οπεν εξετάζουν ακόμα και την ακύρωση της διοργάνωσης του 2021, εάν δεν διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Στο τραπέζι εξετάζεται επίσης η διεξαγωγή του κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και η χρονική μετάθεσή του πιο αργά μέσα στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ