«Ο Ναδάλ ήταν άρρωστος…»

«Ο Ναδάλ ήταν άρρωστος…»

Ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με τον Ράφαελ Ναδάλ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Ισπανού με τον Σόντερλιγνκ στο Ρολάν Γκαρός του 2009.

Στην αναπάντεχη ήττα του Ράφαελ Ναδάλ από τον Ρόμπιν Σόντερλιγκ στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός του 2009 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά στο live που έκανε στο Twitch.

Ο Γάλλος τενίστας μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Ισπανό λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του με τον Ρόμπιν Σόντερλιγκ και αποκάλυψε ότι ο Ράφα ήταν άρρωστος, σε κακή κατάσταση και δεν μπορούσε ούτε να φάει!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ράφα δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ανοικτά για αυτή την ήττα από τον Σόντερλινγκ στο Roland Garros 2009.

Εγώ ξέρω, πως ήταν άρρωστος. Δεν ένιωθε καλά από το πρωί εκείνης της ημέρας, ζαλιζόταν και δεν μπορούσε να φάει τίποτε. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον συνάντησα το πρωί στα αποδυτήρια και ήταν σε κακή κατάσταση.

Μιλήσαμε και κατάλαβα ότι ο Σόντερλινγκ αν έκανε καλό παιχνίδι αργότερα μέσα στην ημέρα, θα γινόταν ο πρώτος τενίστας που θα κέρδιζε τον Ράφα. Αν ήταν υγιής ο Ναδάλ, ακόμη δεν θα είχε χάσει στο Roland Garros. Όποιος θέλει, μπορεί να με πιστέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ